Sunday, January 1, 2012

Selamat Tahun Baru 2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat pengunjung blog Apa Khabar Skuad? Terima kasih saya ucapkan kepada anda semua rakan-rakan skuad dan para pengunjung yang masih lagi maintain bersama-sama ruangan ini. Berkat kesabaran dan usaha kita semua, blog ini masih mampu lagi untuk mewakili kita, rakan skuad semua!


Di kesempatan ini juga, saya selaku admin serta semua rakan moderator ingin mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2012! Semoga kita semua diberkati Allah dan sentiasa berada dalam perlindungannya hendakNya.


Sepanjang tahun 2011, pelbagai peristiwa telah berlaku melibatkan rakan-rakan skuad 1/90. Beberapa orang rakan kita telah kembali ke hadrat Illahi. Ada juga yang ditimpa musibah dan menghadapi dugaan tuhan yang hebat antaranya rakan skuad kita Kpl 124118 Azlan Bin Sihat yang mengalami kebakaran rumah sehingga tinggal sehelai sepinggang dan tak kurang juga yang menerima anugerah dengan mendapat kenaikan pangkat dan sebagainya. Semoga kita tabah dan sentiasa bermuhasabah diri. Syukuri segala nikmat tuhan walau sebesar zarah sekalipun.


Sebelum mengakhiri coretan, sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas sokongan anda semua... Kepada rakan-rakan skuad yang belum tersiar di ruangan blog ini, harap jangan marah, bukannya saya lupa atau sengaja... tidak, cuma kesibukan tugas dan komitmen lain mengatasi segalanya. Kita hanya merancang, Tuhan menentukan... Untuk tahun 2012 ini, walaupun sibuk saya tetap akan cuba mencari ruang untuk rakan-rakan skuad semua...


‘SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012”


p.s –Skuad, tanpa anda siapalah saya....

No comments:

Post a Comment