Thursday, September 9, 2010

Selamat Hari Raya Skuad!


Sedar tak sedar, Ramadhan tahun ini akan melabuhkan tirainya dan esok kita semua akan menyambut 1 Syawal. Alhamdulillah, puasa tahun ni telah berjaya kita lalui. Banyak mana ganjaran puasa yang kita dapat tu.. ntah tak tahulah.. harap-harap moga kita termasuk dalam golongan mereka yang sentiasa diberkati dan dirahmati Yang Maha Esa...


Sempena Hari Raya Aidilfitri ini, saya mengambil kesempatan menyusun 10 jari memohon maaf zahir dan batin kepada kengkawan semua especially kengkawan yang selalu melawati blog ini dan juga kepada kengkawan yang masih belum tersiarkan personalitinya dalam blog ini..


Kepada kengkawan yang akan pulang bercuti ke kampung menggunakan kenderaan sendiri, pesan saya silalah periksa dulu kenderaan tu sebelum memulakan perjalanan ya! Bukan apa, takut nanti, niat nak raya kat kampung last-last terpaksa beraya kat jalan raya pulak nanti. Huhuhu.. Dan yang paling penting, berhati-hatilah semasa memandu.


Kepada kengkawan yang tak dapat bercuti raya ni... sabar jer la skuad! Tahun depan mungkin giliran kita pulak kut...


Akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Kalau ada duit raya lebih tu, jangan ler lupa kengkawan di sini yer. Hehehe..

No comments:

Post a Comment