Thursday, April 16, 2009

Pertanyaan???

Sebentar tadi saya telah dihubungi oleh seorang teman skuad. Skuad tu bertanyakan mengenai penyertaan majlis reunion skuad 1/90, yuran dan borang. 'Boleh join lagi ker?' tanya skuad tu..

Ok skuad, untuk makluman semua, mana-mana teman skuad yang belum ada borang ataupun belum isi borang atau tak sempat nak hantar borang mengikut dateline (15/04/2009).. takper... skuad boleh contact :

Kpl Yusaini - Setiausaha (Bn 16 PGA Kota Kinabalu)
SM Muhd Rizal - Pengerusi (UUP Sabah)
Kpl Azman - AJK (IP Briged Sabah PGA)

ataupun;
Sjn Ramli Che Ros - Timb. Pengerusi (Caw. Tatatertib, IP Briged Sabah PGA)

Cara paling senang... kan kat laman ni ada ruangan Jom Sembang... taipkan jer pangkat, nombor, nama dan lokasi tempat tugas anda sekarang (Briged, Bn, Balai, IPD atau IPK)... nanti saya tolong ler pas info tu kat AJK Reunion. Diaorang akan menghubungi anda... senang jer kan..

Yuran? er, mengikut keputusan mesyuarat ari tu... RM 10 - Yuran Keahlian (bayar sekali jer). RM 20 - Yuran Majlis Reunion (bayar setiap bulan mulai April hingga Disember 2009). Nak bayar sekaligus? boleh bah.... contact Setiausaha dan bayar jer kat dia ...

Bila majlis tu??? Belum diputuskan lagi ler... tapi yang confirmnya... Bulan Januari 2010. Sempena harijadi kita yang ke-20...
So?? apa tunggu lagi skuad... join le sekaki....ops sorry... sekali...

p.s - saya? AJK Tukang Makan jer skuad...

No comments:

Post a Comment